Türkiye'den İsrail'e rest: Ciddi sonuçları olur

Türkiye'den İsrail'e rest: Ciddi sonuçları olur
Türkiye, İsrail'in Filistin dışında Hamas üyelerini hedef alması ve bu faaliyeti Türkiye'de gerçekleştirmesinin ciddi sonuçları olacağını duyurdu.

İsrail'in Gazze'de katliam yapmasının yanında savaşı Filistin dışına yayma çabası olduğu ortaya çıktı.

Özellikle Gazze'ye destek veren ülkelerde Hamas yetkililerini hedef alacağı söylenen İsrail'e ilk tepki Türkiye'den geldi.

Türkiye, İsrail istihbaratının Türkiye'de olası bir eylem düzenlemesi durumunun ciddi sonuçları da beraberinde getireceği vurgulandı.

İsrail iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet (Şabak) Direktörü Ronen Bar, İsrail devlet televizyonu KAN'da yayımlanan bir kayıtta, "Katar, Türkiye ve Lübnan dahil olmak üzere dünyanın her yerinde Hamas liderlerini, yıllar sürse bile öldürmeye kararlı olduklarını" belirtmişti.

MÜSAADE EDİLMEYECEK

Anadolu Ajansına konuşan yetkililer, muhtelif istihbarat servislerinin daha önce de Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yasa dışı faaliyetler gerçekleştirmeye çalıştığını anımsatarak, hiçbir servisin bu tür operasyonlarına müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.