Türkiye’ye 900 bin TL’ye Tesla satacak!

Türkiye’ye 900 bin TL’ye Tesla satacak!
Araba pazarı üzerindeki kara bulutlar kalkıyor. İkinci elin sıfırdan daha pahalı olduğu dönemler son bulacak.

Tesla patronu Elon Musk Türkiye'ye ucuz otomobil satmaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE HAMLESİ İLE ÇİN'E DARBE VURMAK İSTİYOR

Türkiye’de kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişen Tesla, Çinli rakiplerini saf dışı bırakabilmek için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Şu anda Avrupa ve Amerika’da elektrikli otomobiller söz konusu olduğunda 1 numarada yer alan Tesla, Çinli şirketlerle kıran kırana bir rekabete hazırlanıyor.

ÇİN PAZARI KONTROL ALTINDA TUTUYOR

Malum son dönemde Çinli otomobil üreticileri adeta pazarı domine eder hale geldi. Öyle ki pek çok ülkede Çinli elektrikli otomobiller sıklıkla tercih edilir hale geldiler. Çünkü Çinli elektrikli otomobil fiyatları, özellikle Tesla modellerine göre çok daha uygun etiketlere sahip.

Elon Musk hodri meydan dedi! Türkiye’de 900 bin TL’ye Tesla satacak!
Bu durum Elon Musk’ın radikal bir adım atmasına zemin hazırladı. Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da yeni Tesla fabrikasının açılışına katılan Musk, yakında uygun fiyatlı Tesla 2 modelinin geleceğini belirtti ve sonrasında X üzerinden hedefledikleri fiyatları açıkladı.

900 BİN TL'YE OTOMOBİL

Musk’ın açıkladığı bu fiyatlar, günümüz kurları ile vergiler dahil 900 bin TL’ye denk düşüyor. Peki Musk bu otomobili Türkiye’de satışa sunacak mı? Kesinlikle evet. Sebebini ise yukarıdaki videoda uzun uzun anlattık.

Peki sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? 900 bin TL’lik bir Tesla, Türkiye’deki tüm pazarı domine edebilir mi? Yoksa insanlar TOGG kuralarına katılmaya devam mı ederler?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum