Türkiye'ye düşmanı operacının elini öpen 'CHP Genel Başkanı'ndan "pişman değilim" açıklaması

Türkiye'ye düşmanı operacının elini öpen 'CHP Genel Başkanı'ndan "pişman değilim" açıklaması
Türkiyeye "işgalci "diyen Chakar'ın elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, pişman olmadığını söyledi

Türkiyeye "işgalci "diyen operacı Pervin Chakar'ın elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eleştirilere "Hiç pişman değilim" şeklinde yanıt verdi.

Gazete Duvar'da Nergis Demirkaya, Özgür Özel ve Ceren Bayar'a röportaj veren Özgür Özel, "Pervin Chakar konserine gittiniz ve çok fazla eleştiriye maruz kaldınız. Bu eleştirilere ne dersiniz?" şeklindeki soruya, "Hiç pişman değilim. Pervin Chakar'ı biliyordum ama hiç canlı dinlememiştim. Ben konsere gittim, pişman değilim. Dinledim, çok keyif aldım. Bir daha bir fırsat olursa yine dinlerim. Ben bir kadın sanatçının çiçek verilirken elini uzattığında elini öpmenin hiç yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Pervin Chakar'ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum. Pervin Chakar sakıncalı bir sanatçıysa TRT Kurdî'de en çok çıkan sanatçılardan biri. Devlet Bey Pervin Chakar'ın hesabını soracaksa TRT Kurdî üzerinden Tayyip Bey'e sorsun. Ben pişman değilim." şeklinde cevap verdi.

KENDİ MAHALLESİNDEN DE TEPKİ GELMİŞTİ

Özgür Özel'in paylaşımına tepki gösterenlerden biri de CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Yılmaz Özdil olmuştu. Özdil, "Her şeye itiraz etmeyin, değişime bir şans verelim diyorlardı, buyrun… Yerel seçimin seçim afişi AK Parti’ye hediye edildi!" yorumunu yapmıştı.

1700736696-f0ae31.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.