TÜRSAB'ın İftar buluşması Turizmcileri bir araya getirdi

TÜRSAB'ın İftar buluşması Turizmcileri bir araya getirdi
 Editör
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu, iftar sofrasında bir araya geldi.

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan ve TÜRSAB üyelerinin buluştuğu iftar programında Konya’daki turizm camiasında yer alan dernek temsilci ve üyeleri, üniversite ilgili fakülte öğretim üyeleri ve Karaman’daki otel işletme sahipleri yer aldı.

haber-fotolari-3.jpg

SEKTÖR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Konya ve Karaman’daki turizmcilerin birarada olması adına çalışmalarda olduklarını ifade eden Başkan Karahan, iftar programıyla da yine turizm sektörünü biraraya getirdiklerini ifade etti.

Sektörün biraraya gelmesinde TÜRSAB’ın öncülük ettiğine değinen Karahan, “Turizmle ilgili bütün dernek, başkan ve yetkililerinin olduğu, üniversite ve turizm fakülte öğretim üyelerimiz, turizm camiasında olan herkes programımızda birarada. Birlikte Konya turizminin değerlerini yeni projelerini artırmak için elimizden geleni gerçekleştiriyoruz’’ dedi.

TURİZME YÖN VERECEK

Hz. Mevlana Türbesi kapsamında 250 bin metrekarelik yerde dev bir dönüşüm projesinin TÜRSAB Konya Bölge Temsilciliği il binasını da çerçevesini aktaran Karahan, Konya için değerli bir kompleksin hayata geçirildiğine dikkat çekerek, “Konya için değerli bir kompleks olan türbe arkasındaki binamızın da bulunduğu dönüşüm, bu bölgede yapılacak olan turizmin yeni rotasını da oluşturacak. Aynı vakitte TÜRSAB binamız da dönüşümle birlikte yeni bir görünüme sahip olacak” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.