Uğur Dündar: "Artık takım tutar gibi parti tutmaya son verdik! Kılıçdaroğlu bedel ödeyecek!"

Uğur Dündar: "Artık takım tutar gibi parti tutmaya son verdik! Kılıçdaroğlu  bedel ödeyecek!"
Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Uğur Dündar'dan "Artık takım tutar gibi parti tutmaya son verdik!" itirafı geldi

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden hezimetle ayrılmasına karşın koltuğu bırakmamakta kararlı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler dinmiyor.

Seçimden önce övgüler düzdükleri Kılıçdaroğlu'nu bugüne kadar çok sayıda bilindik CHP'li terk etti. Bunlara son olarak Uğur Dündar eklendi.

Sosyal medya hesabından CHP liderine tepki gösteren Dündar, "Artık takım tutar gibi parti tutmaya son verdik. Sn. Kılıçdaroğlu da bedel ödeyecek" dedi.

untitled-1.jpg

Dündar paylaşımında "İktidara hep muhalefet ettik. İşimizden olduk, ağır bedeller ödedik. Linçler, hapis cezaları yedik. Ama bu muhalefetle bir arpa boyu yol gidemedik! Artık takım tutar gibi parti tutmaya son verdik! Sn. Kılıçdaroğlu da bedel ödeyecek. O gidecek, umut dolu gelecek, gençlerle gelecek..." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.