Umut dağıttı

Umut dağıttı
Atiker Konyaspor’un yeni yöneticilerinden Erhan Gökmen, Konyaspor’u güzel bir geleceğin beklediğini söyledi. Gökmen, zorlu maçlar serisinin takımı beklediğini ancak bu yükün altından kalkabilecek bir ekip olduklarına dikkat çekti

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde zorlu bir döneme giren Atiker Konyaspor’u kritik karşılaşmalar bekliyor. Zorlu maç periyodunda iyi bir mücadele sergilemek istediklerini belirten Atiker Konyaspor’un çiçeği burnunda yöneticisi Erhan Gökmen, takımın durumunun da iyi olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulla yeni yönetim listesinde yer alan Erhan Gökmen, 3-4 haftalık zorlu döneme girdiklerini ve hedeflerinin hem içeride hem de dışarıda puanlar toplamak olduğunu vurguladı.

MÜCADELEYE DEVAM

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etmenin çok özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Erhan Gökmen, bu tür organizasyonlarda tecrübe edinmenin en önemlisi olduğunu belirtti. Gökmen, “Tecrübeyi yaşayarak öğreneceğiz. Bunu da yaşıyoruz zaten. Rakibimiz olan Shakhtar Donetsk Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi başarmıştı. Yıllardır bu tür üst düzey organizasyonda yer alan kulüplerle mücadele ediyoruz. Aynı şekilde Braga ve Gent de öyle. Bu yüzden ilk hafta evimizde oynadığımız Shakhtar maçı daha farklı olabilirdi. Kalan maçlar var, onlara odaklandık. İlk puanlarımız almak için takımımız elinden gelenin en iyisini yapacaktır” dedi.

ZORLU PERİYOT

Hem ligde hem de Avrupa’da Konyaspor’u en iyi şekilde temsil edebilmenin gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen genç yönetici Erhan Gökmen, “Çok zorlu bir maç periyodu başlıyor. 3-4 hafta zor ve yıpratıcı maçlara çıkacağız. Üst üste çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Hafta sonu deplasmanda Başakşehir ile daha sonra Braga, Fenerbahçe ve Bursa ile karşılaşacağız. Futbolcularımız görevini tam anlamıyla yapıyor. İnşallah en fazla puanla tamamladığımız bir dönem olur” diye konuştu.

TARAFTARLAR İNANILMAZ
Konyaspor taraftarlara da dikkat çeken Erhan Gökmen, başarıdaki yolda en büyük etken olduklarını vurguladı. Gökmen, taraftarlarla ilgili şöyle konuştu: “Takımımızın buralara gelmesindeki en büyük etkenlerden birisi kuşkusuz taraftarlarımız. Bunlar başarıya giden yolda bir bütün. Fakat şunu söylemeliyim ki Konyaspor taraftarı son yıllarda tüm Türkiye’ye örnek gösterilebilecek tek profil.”

HEDEF KONYASPORLU YENİ NESİL

Yeni gelen genç neslin Konyasporlu olması için yönetim olarak çaba sarf ettiklerini ifade eden Erhan Gökmen, “Artık yeni nesli Konyasporlu yapmak bizlerin elinde. Yani Anadolunun elinde. Bu yüzden altyapıya önem veriyoruz ve geliştirmeye çalışıyoruz. Basketbol okulunu faaliyete geçireceğiz. Spor yapmak çocuklarımızı her yönden geliştirecektir. Onlar bizim geleceğimiz. Türk sporunun geleceği” dedi. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.