Konya'da uyuşturucu ticareti yapan hükümlü yakalandı: İşte o anlar

Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan hükümlünün yakalanma anı bir iş yerinin gğvenlik kamerasınca kaydedildi.

Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan hükümlünün yakalanma anı kaydedildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir hükümlünün yakalanma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İl Jandarma Komutanlığı ile Ereğli Jandarma Komutanlığı ekipleri, K.D'nin (49) ilçeye uyuşturucu sevkiyatı yapacağı ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, yakalanan K.D'nin üzerinde yaptığı aramada, 50 gram metamfetamin, bir miktar uyuşturucu hap, hassas terazi, 4 cep telefonu ve 10 bin lira para ele geçirdi.

K.D'nin kimlik sorgusunda, "uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

Yakalanma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen K.D. jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.