Vuslat vakti

Vuslat vakti
Konyaspor, ligin 12. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.30’da başlayacak. Müsabakayı cezasını tamamlayan Konyaspor taraftarı da tribünden takip edecek

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 12. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi bir şekilde değerlendiren yeşil-beyazlılar, ligde inişi çıkışlı bir grafik çizen Akdeniz temsilcisi karşısında puan arayacak. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.30’da başlayacak.

DÜDÜK YILDIRIM’DA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 12.haftasında yarın Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçta Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım’ın görev yapacağını açıkladı. Yıldırım’ın yardımcıları Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan oldu. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Özgüç Türkalp yapacak.

KONYASPOR'DA 2, ANTALYA'DA 7 EKSİK VAR

Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasında her iki takımda da eksikler bulunuyor. Konyaspor’da sakatlığı bulunan Eren Albayrak ve Abdou Razack Traore bu maçta forma giyemezken, rakip Antalyaspor’da ise kart cezalısı Charles Fernando Da Sılva ve Sandro Cordeıro ile birlikte sakatlığı bulunan Zeki Yıldırım, Salih Yıldırım, Yusuf Çelik, Danilo Campos ve Djourou temsilcimize karşı forma giyemeyecek.

ANTALYA’YI EZBERLERDİ

Yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile birlikte çıkış yakalayan Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdi. Yeşil-beyazlılar iyi bir çalışma sürecinden geçerken, Antalyaspor’u tüm hatlarıyla ezberledi. Konyaspor, bugün oynanacak karşılaşmayı kazanarak taraftarına güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.