Ya herro, ya merro

Ya herro, ya merro
Anadolu Selçukspor, sezonun en kritik maçında Sakaryaspor’a konuk olacak. Ligin ikinci devresinde peş peşe topladığı puanlarla playoff yarışının en gözde ekiplerinden olan yeşil-beyazlılar, Sakarya ekibi karşısında kazanması halinde hedefinin de yüzde 80’

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 29. haftasında Sakaryaspor’a konuk olacak. Ligin ikinci devresinde, dönemin lideri Gümüşhanespor başta olmak üzere, şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u ve playoff hattını zorlayan Kırklarelispor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gerek ortaya koyduğu performansla, gerekse 20 yaş ortalamasıyla playoff yarışının en gözde ekiplerinden olan Anadolu Selçukspor, bugün oynanacak Sakaryaspor maçından da galip ayrılması halinde hedefinin yüzde 80’ini tamamlamış olacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Müsabakayı cezalı olan ev sahibi takım taraftarı takip edemeyecek.

DÜDÜK İLKER AVCI’DA

Sakaryaspor ile Anadolu Selçukspor arasında oynanacak ve playoff hattını yakından ilgilendirecek karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Segah Tunçkol ve Sinan Bilen yapacak. Zorlu mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Abdullah Buğra Taşkınsoy üstlenecek.

TEK EKSİK YALÇIN

Konyaspor altyapısından yetişen ve bir dönem Anadolu Selçukspor forması da giyen Sakaryasporlu Yunus Emre Yalçın, kart cezası nedeniyle bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek. Başarılı orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İstanbulspor’un şampiyonluğunda as kadroda yer alıyordu.Öte yandan Anadolu Selçukspor'da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

RAKİPLER DE CİDDİ SINAVDA

Anadolu Selçukspor’un playoff oyundaki rakipleri de bu hafta kritik maçlara çıkacak. Playoff hattında bulunan Şanlıurfaspor ile Bugsaşspor karşı karşıya gelirken, diğer ekiplerden Hacettepe kendi evinde çıkış yakalayan Kahramanmaraşspor’u ağırlayacak. Bandırmaspor ise yine kendi evinde lider Altay’ı konuk edecek. Anadolu Selçukspor, bu kritik haftada Sakaryaspor karşısında kazanarak diğer rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.