Yardım seferberliği devam ediyor

Yardım seferberliği devam ediyor
İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde depremzede vatandaşlara yardım seferberliğini arttırarak devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde depremzede vatandaşlara yardım seferberliğini arttırarak devam ediyor.
8-7.jpg

AFAD koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında; Kılıçarslan BİST MTAL tarafından oluşturulan Mobil Fırın ve yardım malzemesi yüklü araç İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit tarafından yolcu edildi. Ereğli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizesinde, velilerin ve öğretmenlerin destekleriyle üretilen 285 adet çadır, depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Hatay’a gönderildi.
7-4.jpg

Deprem bölgesine gönderilen mobil mutfaklarda vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde kurulan Mobil Mutfakta Hatay'ın Samandağ ilçesinde; Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde kurulan Mobil Mutfakta Hatay'ın Samandağ ilçesinde; Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde kurulan Mobil Mutfakta Kahramanmaraş'ta sıcak yemek üretimi yapılmakta ve depremzede vatandaşlara ikram edilmektedir. Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çumra Belediyesi iş birliği içerisinde Hatay’ın Antakya ilçesinde; Ilgın TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesinde depremzede vatandaşlara sıcak yemek ikram etmeye devam ediyor. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde hazırlanan yemek ve ekmekler ile çeşitli yardım malzemeleri, Hatay'daki depremzede vatandaşlara dağıtılmaya devam ediyor.
6-6.jpg

Selçuklu ve Karatay Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurslarda üretilen battaniye, atkı, bere ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri, Hatay'daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesi Yardım Toplama Merkezine teslim edildi.
3-12.jpg

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akşehir Belediyesi ve STK'ların iş birliği ile ilçeye gelecek depremzede vatandaşlara hizmet vermek üzere kıyafet ve çocuk malzemeleri mağazası oluşturuldu.

Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yürütülen çadır üretim çalışmaları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit tarafından yerinde incelendi, yetkililerden bilgi alındı.
1-kapak-10.jpg


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.