Yaşlı bakım evi projesi: Asım cengiz'de sona doğru adımlar

Yaşlı bakım evi projesi: Asım cengiz'de sona doğru adımlar
 Editör
Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım evi gerçekleştiriliyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım evi tamamlanıyor.

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli ile birlikte Asım Cengiz Yaşlı Bakım Evi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşlı bakım merkezinde inşaat çalışmalarının tamamlandığını, çevre düzenlemesinin ise tamamlanmak üzere olduğunu belirterek merkezin kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.

1-8.jpg

Beş yıldızlı otel konforunda olan bir tesisin ilçeye kazandırıldığını kaydeden Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin ve bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yaşlı bakım evinde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Merkezimiz 36 odadan oluşuyor. Bunun yanında yaşlı vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını giderebileceği her türlü imkanlar mevcut.Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ile imzalamış olduğumuz devir protokolü ile birlikte merkezimiz, bakanlığımız tarafından hizmet verecek. Cengiz Holding tarafından tefrişatı ve eksiklikleri tamamlanan proje Bakanlığımızın belirleyeceği işleyiş üzerinden yürütülecek. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından kısa zaman içerisinde de bu hizmetimizi de Seydişehir’imize kazandırarak ilçemizin ve bölgemizin büyük bir eksikliğini daha gidermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.