Yeni Devlet Hastanesinde Protez Ameliyatı Yapıldı

Yeni Devlet Hastanesinde Protez Ameliyatı Yapıldı
Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde yeni açılan Devlet Hastanesinde ameliyatlar başladı. Hastanenin cefakâr doktorlarından olan Ortepedi Uzmanı Mehmet Yücens 80 yaşındaki yaşlı adama yaptığı ameliyatta b...

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde yeni açılan Devlet Hastanesinde ameliyatlar başladı. Hastanenin cefakâr doktorlarından olan Ortepedi Uzmanı Mehmet Yücens 80 yaşındaki yaşlı adama yaptığı ameliyatta başarılı bir operasyona imza attı.

Dursunbey’de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ve mimarisi ile büyük beğeni toplayan yeni devlet hastanesinde ameliyatlarda başladı. Geçtiğimiz günlerde bir çok ameliyata imza atan hastane doktorları imkânların daha da genişlemesi ile vatandaşları başka hastanelere sevk etme çilesinden kurtarıyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün 80 yaşındaki yaşlı adama yapılan ve risk taşıyan ameliyat, Doktou Mehmet Yücens tarafından başarılı şekilde gerçekleştirildi. Hastanenin acil bölümünden gelen ve halk arasında fincan kemiği kırılması olarak adlandırılan rahatsızlık sonucu büyük acı çeken 80 yaşındaki Ahmet Genç, Dursunbey Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Gerekli tetkikleri yapılan hasta daha sonra ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Op. Dr Mehmet Yücens hastanın kısa sürede iyileşeceğini ve yürüyebileceği müjdesini yakınlarına verdi. Hastayı ve yakınlarını ameliyat sonrası ziyaret eden Doktor’a hastanın yakınları da teşekkürlerini sundu. Doktorlar ile fotoğraf çektiren aile gözyaşlarına da hâkim olamadı.

HASTANEDE SETLER TAMAMLANIRSA ARTROSKOPİ AMELİYATLARI DA YAPILACAK

Ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr Mehmet Yücens hastanın yaşından dolayı protez ameliyatı yapma ihtiyacı duyduklarını söyledi. Ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Yücens, yaşlı adamın ameliyat sonrası kendine geldiğini ve kısa sürede sağlığına kavuşacağını belirtti. Bu ameliyatlara Dursunbey Devlet Hastanesinde ihtiyaç duyulduğu sürece devam edeceklerini ifade eden Doktor Yücens, Artroskopi setlerinin alınması ile Artroskopi ameliyatlarına da başlayacaklarını söyledi. Çok yakında diz protezi ameliyatını da Dursunbey’de yapacaklarını söyleyen Doktor Yücens, imkânlar el verdiği sürede Dursunbey’den hasta sevk etmemeye gerektiği gibi tedavi etmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.