Yeni transfer Reynolds iddialı

Yeni transfer Reynolds iddialı
Torku Konyaspor Basket’in yeni transferi JR Reynolds, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi

Torku Konyaspor Basket’in yeni transferi JR Reynolds, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Hedefinin en kısa sürede takıma alışmak olduğunu söyleyen Amerikalı oyuncu, parkede elinden gelenin en iyisini yapacağına söz verdi. Reynolds yaptığı açıklamada, “Transferimde çok hızlı gelişen olaylar oldu. Konyaspor bir oyuncuyla anlaşmıştı ama kısmet banaymış demek ki yolum bu taraflara düştü. Türkiye’de daha önceden oynayan arkadaşlarım çok vardı. Buraya gelip maçlarda oynadım. Takım içerisinde arkadaşlarım vardı zaten. Gelmeden önce onlardan da bilgi aldım. Araştırmalarım oldu bu yönde. Türkiye liginin kuvvetli olduğunu, iyi bir lig olduğunu biliyorum” dedi.

“MÜCADELEDEN ASLA KAÇMAM”

Mücadeleyi çok sevdiğini sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, “Mücadeleden asla kaçmam. Burada da çok mücadeleci bir ortam var. Takım arkadaşlarımın coğunu da tanıyorum. Benim için ligdeki durumumuz hiç bir önemi yok. Ben buraya başarılı olmak için geldim. Başarılı da olacağıma inanıyorum. Takımın başarısı her şeyden önemli.” diye konuştu.

“EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Yarın deplasmanda oynanacak İBB maçına kendisini hazır hissediyor mu sorusu üzerine Reynolds, “Burada önemli olan yeni bir ortama çabuk uyum sağlayabilmem. Ne kadar çabuk oyunun sistemini, koçun sistemine alışabilirsem o kadar çabuk katkı vereceğim. Herkes bilmelidir ki sahaya çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek Konyaspor’da olmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Öte yandan Reynolds takım ile ilk antrenmanına önceki gün çıktı. Oldukça istekli olduğu gözlemlenen oyuncunun başarılı sutları da teknik heyetten alkış aldı. (Seda Erciş)

yeni-transfer-reynolds-iddiali--(3).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.