YENİ TREN GARI'NDA İNŞAAT BAŞLIYOR

YENİ TREN GARI'NDA İNŞAAT BAŞLIYOR
Eski Buğday Pazarına yapılması planlanan hızlı tren garının yılan hikayesine dönen ihale sürece nihayet tamamlandı. Yaklaşık 10 kez iptal edilen ihale sürecinin ardından Altındağ İnşaat'a yer teslimi yapıldı

Konya Yeni Hızlı Tren Garı ihalesi sonuçlandı. Eski Buğday Pazarı'na inşaa edilecek gar için yaklaşık iki yıl önce ihaleye çıkılmış ancak yapılan itirazlar neticesinde yer teslimi 10 kez ertelenmişti. Nihai olarak ihaleyi Ankara firması Altındağ İnşaat kazanırken, firmaya yer teslimi yapıldı. İnşaat hafriyatına 10 günü içinde başlaması bekleniyor. 

ALTINDAĞ İNŞAAT

1990 yılında kurulan ve merkezi Ankara'da bulunan Altındağ İnşaat Turizm Ticarat A.Ş., ana iştigal konusu olan "Devlet İnşaat" ihale taahhütlerini bu güne kadar tam bir başarı ile gerçekleştirmiştir.

Şirketin bugüne kadar bitirdiği inşaat işleri;

•          Toplu konut ve uydu kent inşaatları,

•          Prestij bina inşaatları,

•          Otoyol, köprü, baraj ve altyapı inşaatları,

•          Turizm tesisleri inşaatları ve işletmeciliği.

Altındağ İnşaat Turizm Ticarat A.Ş., başta inşaat ve turizm alanında olmak üzere uluslararası standartta gerçekleştirdiği projelerle Türkiye'nin yüzünü ağartan firmalardan biridir.

Bugüne kadar MSB, DSİ, Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri, Karayolları Genel Müdürlüğü, Başbakanlık TOKİ, Emniyet Genel Müdürlüğü, Üniversiteler ve bir çok resmi kurum ve kuruluşlara başarı ile inşaat ve altyapı çalışmaları yapmıştır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.