Yeniden Refah Konya Belediye seçimlerinde ne yapacak?

Yeniden Refah Konya Belediye seçimlerinde ne yapacak?
Yeniden Refah Partisi Konya'da yükselişini sürdürüyor. 2023 Genel seçimlerinde Konya'dan 1 milletvekili çıkartan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde ne yapacak?

Yeniden Refah Partisi 2023 genel seçimlerinde ciddi bir oy aldığı ve bir milletvekili çıkardığı Konya'dan yapılan son anketlere göre oylarını katlayarak gittiği görülüyor. Kimi aday görmek istersiniz sorusunda Konya Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Temel Peker'in ismi de çıkanlar arasında.

Yapılan ankete göre Yeniden Refah Partisi Konya'da %12 oy alıyor. Ancak Partiden görüşlerini aldığımız bazı yetkililere göre kendi beklentilerinin Konya Büyükşehir Belediyesini almak olduğunu oylarının seçime kadar katlanarak gideceğini ve şuan da bile %25 olan oy oranlarının adayları açıklandığında Belediye'yi almaya yeteceğini savundular. Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde "Özgür Filistin Mitingi" adı altında ses getiren bir mitinge imza atıp güç gösterisinde bulundu. Konuyla ilgili yine kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre Yeniden Refah Partisi'nin Konya genelinde tüm belediyeleri almak üzerine ciddi araştırmaları ve kamuoyu yoklamaları mevcut. Kadrolarında sosyolog ve psikologların bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.