Yenilgiyi Unuttular

Yenilgiyi Unuttular
Lige istediği gibi başlayamayan, Avrupa’da da istediği sonuçları alamayıp grup aşamasında UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Atiker Konyaspor, son haftalarda eski günlerine dönüş sinyali veriyor.

HABER: Emre Tanrıver

Lige istediği gibi başlayamayan, Avrupa’da da istediği sonuçları alamayıp grup aşamasında UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Atiker Konyaspor, son haftalarda eski günlerine dönüş sinyali veriyor. Yeşil-beyazlılar ligde ve kupada 8 maçtır kaybetmiyor

Atiker Konyaspor’da son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle yüzler gülüyor. Pazar günü Karabükspor deplasmanından 1 puanla dönen temsilcimiz, ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 2 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Ligin ilk yarısı için 25 puan, kupa için de grup liderliği hedefi koyan Anadolu Kartalı, iki hedefe de çok yakın.

HEDEFE 1 MAÇ 1 PUAN

Karabükspor karşısında aldığı beraberlikle 24 puana erişen Atiker Konyaspor, ilk yarının bitimine 1 maç kala hedefinden 1 puan uzakta. Lige istediği başlangıcı yapamayan yeşil-beyazlılar, ilk 9 haftada yalnızca 2 galibiyet almıştı. 9. haftada 10 puanla 12. sırada bulunan temsilcimiz, sonraki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 24 puana ulaştı. Temsilcimiz son hafta Akhisar Belediyespor deplasmanından en az 1 puanla ayrılması durumunda teknik direktör Aykut Kocaman’ın belirlediği 25 puan hedefine ulaşmış olacak.

LİDERLİK İÇİN

Anadolu Kartalı, geçtiğimiz sezon yarı finalde veda ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon final oynamak istiyor. Yeşil-beyazlıların öncelikli amacı gruptan lider çıkmak. H Grubu’nda Trabzonspor, Gümüşhanespor ve Kızılcabölükspor ile mücadele eden Atiker Konyaspor, 4 puanla Gümüşhanespor’un arkasında 2. sırada bulunuyor. Temsilcimiz yarın Gümüşhanespor ile liderlik maçına çıkacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.