YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya Milletvekili Ali Yüksel'le ilgili konuştu: "Bilseydik, yapmazdık"

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya Milletvekili Ali Yüksel'le ilgili konuştu: "Bilseydik, yapmazdık"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan Konya Milletvekili Ali Yüksel'le ilgili "Bilseydik aday yapmazdık" çıkışı geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geçtiğimiz günlerde "tek eşlilik erkeklerin oyunudur" şeklinde yaptığı açıklamalarla gündem olan ve yıllar önce 3 eşli olduğu ortaya çıkan ve bu yüzden CHP'lilerin ve CHP medyasının hedefi olan Konya Milletvekili Ali Yüksel'le ilgili "Bilseydik aday yapmazdık" açıklaması geldi.

Fatih Erbakan, Tv100'de Farklı Açılar programında Kübra Par ve Deniz Gürel'in sorularını yanıtladı.

"BİZDEN ADAY OLDUĞUNDA BEKAR STATÜSÜNDEYDİ"
Kübra Par'ın "Partinizin Konya Milletvekili Ali Yüksel bir röportajında çok eşliliği savundu. Bu sizin parti politikanıza uyumlu mudur, siz de mi böyle düşünüyorsunuz?" sorusuna Erbakan "Kendi şahsi fikirlerini ifade etmiş gerekli uyarılar yapıldı. Başka yerlere çekiliyor. Bizden aday olduğunda bekar statüsündeydi. Bir eşinden boşanmış, bir eşi vefat etmişti" dedi.

"BİLSEYDİK ADAY YAPMAZDIK, ÇÜNKÜ..."

Fatih Erbakan, Kübra Par'ın "Çok eşli olduğunu bilseydiniz aday yapar mıydınız?" şeklindeki sorusuna, "Çok eşli olduğunu bilseydik aday yapmazdık, çünkü çok eşli bir insanın siyasete, meclise, partiye vakit ayırması mümkün olmaz. Tek eşli olanlar bile vakit ayıramıyor. " yanıtını verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.