Yüksekova'daki terör operasyonu

Yüksekova'daki terör operasyonu
Terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen komiser yardımcısı Sezgin'in ailesine acı haber verildi

KAYSERİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan komiser yardımcısı Mustafa Sezgin'in ailesine acı haber ulaştı.

Esenyurt Mahallesi Erman Sokağı'nda oğlu Haydar Sezgin ile yaşayan 78 yaşındaki anne Elif Sezgin'e acı haber yetkililerce verildi.

Alzaymır olduğu belirtilen anne Sezgin, 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Şehidin babasının vefat ettiği öğrenildi.

Sezgin ailesinin yaşadığı sokağa, polislerce Türk Bayrağı asıldı. Ailenin komşuları da evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Mustafa Sezgin'in (40) geçici görevle Yüksekova'ya gittiği, eşi Bedia Sezgin'in de Van'da komiser olarak çalıştığı bildirildi. Sezgin çiftinin Mert (12), Berke (10) ve Akif (2) adında 3 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesinin, yarın Tomarza ilçesine bağlı Karapınar köyünde defnedileceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.