Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Antalya'da kayalıklarda erkek cesedi bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya'da falezler İle denizin birleştiği kayalık alanda erkek cesedi bulundu.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki Yalım Park'ta yürüyenler falezler ile denizin birleştiği bölgede ceset gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kayalıkların dik olması nedeniyle cesede ulaşılamaması üzerine deniz polisine bilgi verildi. Kayalığa bot ile yanaşan ekipler cesede ulaştı. Kayalıklardan bota alınan ceset, Kaleiçi Yat Limanı'na çıkarıldı.
Yapılan incelemede 50 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden maske çıktı. Polis ekipleri, cesedi bulunan kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

- Şanlıurfa'da silahlı kavga

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun kent girişinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşanan tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü.

Tabanca ve tüfeğin de kullanıldığı kavga sonrası gruptakiler olay yerinden kaçtı. Kavga sırasında mermi isabet eden bazı araçlarda hasar oluştu.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı kavgada, 2 tüfek ele geçirildi

- Kocaeli'de silahlı kavga: 1 yaralı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada, bir kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Mahallesi'ndeki Dostluk Parkı'nda karşılaşan Baki K. ile Murat A. ve yanındaki ismi belirlenemeyen kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat A. ve yanındaki kişi, Baki K'ya pompalı tüfekle ateş etti.

Baki K, olay yerinde gelen 112 Acil Servis ekibince Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Baki K'nın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.