1 günün bile hesabını yapıyorlar

1 günün bile hesabını yapıyorlar
Bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Konyaspor’da, genel kurul kararı ligin resmi olarak bitişinde alındı. Bununla birlikte asıl soru işareti ise, ertelenmesi muhtemel kurulun neden 10 gün sonraya alındığı oldu

Atiker Konyaspor yönetimi, giderayak koltukta kalacağı 1 günün hesabını yapmaya başladı. Yönetim, takım bitime 1 hafta ligde kalmayı garantilemesine rağmen genel kurul için son hafta oynanan Fenerbahçe maçını bekledi. Bununla birlikte ilk genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 10 gün sonraya ertelenmesi de büyük tepki topladı.

NEDEN 10 GÜN?

Dernekler kanunlarına göre, yeterli çoğunluğun sağlanamadığı toplantılar, minimum 7 gün sonraya erteleniyor. Buna rağmen, mevcut yönetime yakın olanlardan oluşan delegelerin gelmemesi durumunda ikinci toplantının 7 değil de 10 gün sonraya atılması tepki çekti.

İNCE HESAPLAR MI VAR?

Bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Atiker Konyaspor’da, genel kurul kararı resmi olarak lig bittiğinde alındı. Öte yandan ilk ve ikinci kongre arasında 10 gün ara verilmesi de kafaları karıştırdı. Konyaspor’un ikinci genel kurulunun, bayram sonu ve sezon açılışına denk gelmesi, bazı kesimin ince hesaplar yaptığı izlenimini akla getirdi.

TEDİRGİNLİK YOK

Konyaspor’un ilk ve ikinci genel kurulun arasındaki 10 gün şaşkınlıkla karşılandı. Buna rağmen, hiçbir Konyalı bu konuda tedirginliğe düşmedi. Her ne kadar yeni bir oluşum göreve gelse de, mevcut yönetim gibi 15 transfer yapmayacağı, oturmuş kadroyu koruyup takviye yapacağı gerçeği taraftarın içine su serpti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.