1 Kasım Seçimleri Milletin Zaferidir

1 Kasım Seçimleri Milletin Zaferidir
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Parti binasında basın toplantısı düzenledi; Seçim sürecini ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Konurer'in basın toplantısından öne çıkan satırbaşları ise...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Parti binasında basın toplantısı düzenledi; Seçim sürecini ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Konurer'in basın toplantısından öne çıkan satırbaşları ise şöyle; 

Seçimler Milletin Zaferidir.

1 Kasım’da yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde milletimiz tercihini huzurdan ve istikrardan yana kullanarak Ak partiye tek başına iktidar olma yetkisini vermiştir. Türkiye’nin büyüme hızını keserek ülkemizin eski dönemlerde olduğu gibi yine dışa bağımlı bir hayat sürmesinin hayalini kuranların kirli hesaplarını milletimiz kararlı duruşuyla 1 Kasım’da bir kez daha bozmuştur. 1 Kasım seçimleri milletin bir zaferidir. 

Milli İrade En Güzel Cevabı Sandıkta Vermiştir 

Türkiye’de güven ortamının ancak Ak parti iktidarıyla sağlanacağına inanan aziz milletimiz birlik ve kardeşliğimize karşı oynanan oyunlara müsaade etmemiştir. Bulunduğu konum itibariyle büyük stratejik öneme sahip olan Türkiye’nin kendilerine itaat eden, karşılarında el pençe divan duran siyasetçiler tarafından yönetilmesini isteyen şer odaklarının arzularına engel olan milli irade bunlara en güzel cevabı sandıkta vermiştir. Ak parti gücünü sadece millet iradesinden alan ve milletten aldığı gücü yine milletin huzuru ve refahı için harcayan bir partidir. 14 Ağustos 2001 yılında siyasi hayatına başlayan bu kutlu hareketin siyaset anlayışının temelini oluşturan millete hizmetkâr olma anlayışı, dün olduğu gibi bugünde ve gelecekte de aynı şekilde devam edecektir.  

Konya 7 Haziranı Telafi Etti

1 Kasım Seçimleri Türkiye açısından olduğu kadar Konya ve ilçeleri açısından da büyük öneme sahip olan bir seçim olmuştur. Seçim günü tüm Türkiye, Konya’nın hemşerisine ne kadar sahip çıkacağını dikkatli bir şekilde izlemiştir. 7 Haziran seçimlerinde hemşerisine karşı olan görevini tam olarak yerine getiremeyen Konya halkı, bunun telafisini 1 Kasım seçimlerinde yaparak hemşerisine sahip çıkmış ve görevini layıkıyla yerine getirmiştir. 7 Haziran seçimlerine göre, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerde Konya ve Seydişehir’de Ak partiye olan destekte büyük oranda bir artış olmuştur.

Seydişehir Torosların Evladına Sahip Çıkmıştır

Seydişehir halkı geçen seçimde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutuğlu’na yüzde 50 oranla ve 20.312 oyla verdiği desteği, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 10 bir artışla yüzde 60 oranla 24.718 oyla vermiştir. Seydişehir’deki seçim sonuçları Seyit Harun veli diyarının evlatlarının, Torosların evladına sahip çıktığının apaçık bir göstergesidir. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Başarı ancak çok çalışmakla elde edilebilen bir şeydir. Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatı olarak, bizlerde seçim çalışmalarımızı bunun bilinciyle yaptık. Gece gündüz demeden ülkemizin huzuru ve istikrarı için İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah diyerek başladığımız seçim çalışmalarında milletvekili adaylarımızla, Belediye başkanımızla, yönetim kurulu üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla ve belediye meclis üyelerimizle Seydişehir merkezde 16 mahallemize ve merkeze bağlı 39 uzak mahallemize giderek mahalle başkanlarımızın da katılımıyla  vatandaşlarımızla buluştuk ve onlardan destek istedik. Seydişehir halkının partimize olan ilgisi 7 Haziran seçimlerine nazaran daha fazlaydı. Halkımız ilgisini sandığa yansıtarak partimizin Seydişehir’de ezici bir üstünlükle birinci parti çıkmasını sağlayarak Ak partinin tek başına iktidar olmasına katkı yapmıştır. Partimize verdikleri destekten dolayı siz değerli basın mensupları aracılığıyla sevgili hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.

Sırada Vaatleri Yerine Getirmek Var

Şimdi vakit seçim döneminde milletimize vermiş olduğumuz vaatleri bir bir yerine getirme vaktidir. 2002 yılından bu yana milletimize vermiş olduğumuz sözleri bugüne kadar nasıl yerine getirmiş isek bundan sonrada aynı kararlılıkla yine yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Ak partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, millete efendi olan değil hizmetkâr olan bir parti olması anlayışıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçim kampanyamız boyunca ilçe teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alarak büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan ve partimizin gücüne güç katan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder saygılar sunarım.  Dedi. 

 (Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.