1 puan çok önemliydi

1 puan çok önemliydi
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşısında alınan 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Özdilek, zorlu bir süreçten çıktıklarını ifade ederek ligin ilk devresinde daha iyi olacaklarını belirtti

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Özdilek, “Maç öncesinde 7 sakatımız vardı. Hem Avrupa, hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda her maçımızı kazanabilecek kadar oynadık” dedi.

‘MAÇ ÇOK GİTTİ GELDİ’

“9 haftadır kaybetmeyen ve son 5 maçını kazanan bir rakibe karşı oynadık” diyen Özdilek, “İlk devre rölantide giden bir müsabaka. 2. yarı ilk yarıdaki eksiklerimizi görerek oyunculara aktardık. Rakibe yakın oynayarak oyunu daralttık ve bunun sonucunu da gördük. Maç 1-0 biter diye düşünüyordum ki, gereksiz bir oyuncuya uzak kalmadan gol yedik. 1-1’den sonra maçı bitirebilir ya da kaybedebilirdik. Çok gitti geldi maç. Sonuçta 1-1 bitti. 1 puan bizim açımızdan çok önemliydi. Eksiklerimizi biliyorum, devre arasında takviyeler yapacağız. Bu takım kendini daha yukarılara taşıyacak. Eksikleri gidererek ikinci yarı daha iyi bir Konyaspor olacağız” şeklinde konuştu.

ALIŞTIRDIĞIMIZ OYUNU BİZE KARŞI OYNADI

Sezon başında Konyaspor’dan ayrılarak Fenerbahçe’nin başına geçen teknik direktör Aykut Kocaman, “Konyaspor 3 senedir alışık olduğu oyunu bize karşı oynadı” dedi. Süper Lig’de devre arasına galibiyetle ve 35 puanla girmek temel niyetiyle maça çıktıklarını dile getiren Kocaman, “Sonuç dışında oyunun buraya gidebileceğini tahmin ediyordum. Rakip kaleci ve stoperlere sağlıklı baskıyı götüremeyince Konyaspor hemen hemen 3 senedir çok alışık oynadığı oyunu bize karşı oynadı. Alan belirlediler sağlıklı bir şekilde oynadılar” dedi.

‘BEKLEDİĞİMİZDEN DÜŞÜK GEÇTİ’

Kocaman, “20-25 dakikalık bölüm bizim yeterli baskıyı rakip üzerinde oluşturamamamızla geçti. İlk yarı aslında bir tık beklediğimizden düşük geçti. İhtiyaçlarda söz konusu olunca sanki 1-0 maçı gibi gözüküyordu. Konyaspor ikinci yarıya daha saldırgan başladı, 5-6 dakika böyle geçti sonra tam oyunu dengeledik istediğimiz kıvama getirirken basit hata gollerinden bir tanesi geldi ve bu rakibin direncini artırdı ve bizi bir adım geride bıraktı. Rakibi oyundan düşürme ve 3 puana gitme yolu 70. dakikadan sonra tamamen ablukaya da aldık ama istediğimiz elde edemedik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.