10 Bin Dolarlık Apple Watch Edition Paramparça Oldu!

10 Bin Dolarlık Apple Watch Edition Paramparça Oldu!
Apple Watch akıllı saatinin 10 bin dolarlık versiyonu Watch Edition paramparça edildi.

Apple Watch akıllı saatinin 10 bin dolarlık versiyonu Watch Edition paramparça edildi. Neodymium mıknatıslar ile parçalanan akıllı saat videosu haberimizde. 

Bilindiği gibi Apple'ın akıllı saati olan Apple Watch kısa süre önce bir online alışveriş sitesi aracılığı ile ülkemize giriş yapmıştı. Parçaladıkları teknolojik ürünler ile ün kazanan California merkezli TechRax tarafından yayınlanan yeni videoda, 10 bin dolarlık Apple Watch Editionparçalanıyor.

Apple Watch'ın en pahalı modellerinden biri olan Apple Watch Edition, iki adet neodymium mıknatıs yardımı ile kullanılmaz hale geliyor. Bilmeyenler için neodymium mıknatıslardan bahsetmek gerekirse, bu mıknatıslar normal mıknatıslar ile karşılaştırılmayacak ölçüde güçlü manyetik alana sahipler.

Neodymium mıknatıslar, işitme cihazlarından kalp piline kadar birçok farklı alanda kullanılıyor. Videoda gördüğümüz iki mıknatıs ise Apple Watch Edition'a yaklaşık 650 pounds yani 295 kilogramlık bir basınç uyguluyorlar.

Şaşırtıcı olan ise videonun sonunda gördüğümüz kısım. Oldukça büyük bir hasar alan Apple Watch Edition kullanılmaz hale gelse de, şarj bağlantısı sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor. İyi seyirler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.