10. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Fuarı'na doğru

10. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Fuarı'na doğru
Fuar 14-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek- Fuar kapsamında en güzel buzağı ve kuzu yarışmaları da yapılacak

MALATYA (AA) - 10. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı 14-17 Nisan tarihlerinde Malatya'da düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda bu yıl 10'uncusu düzenlenecek fuar öncesinde kentteki tarımla ilgili üretici ve yetiştirici birlik başkanlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Fuar kapsamında yapılması planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantıda, en güzel buzağı ve en güzel kuzu yarışmalarının da düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca verilecek ödüller, ikram, organizasyon ulaşım, duyuru, gibi konular netleştirildi.

İstişare toplantısına Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Abdulmecit Yaşa, Malatya Fuarcılık Kültür A.Ş Yetkilisi İrfan Polatbaş, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tanyeli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergül Günaydın, Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Turgay Özdemir, Arıcılar Birliği Başkanı Ali Çolak ve Beyaz Et Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Yıldız da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.