100. yılda tüm şehir kenetlenmeli

100. yılda tüm şehir kenetlenmeli
Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı, Nalçacı Gençlik Tribün Lideri Ertan Soğancı ile grup üyelerini kulüpte misafir etti.

Konyaspor’da 5 Haziran’da yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, kongrenin hemen sonrasında yaptığı açıklamada genel kurulda özlenen birlikteliğin sağlandığına inandığını ifade etmişti. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz önce Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret eden Özgökçen, ziyaretlerine belediye ve odalarla devam etti.

ŞEHİR KENETLENMELİ

100. yılında birlik, beraberlik içinde tüm şehir kenetlenmiş olarak giren Konyaspor ve Konya tablosunu oluşturmak için yoğun çaba sarf eden Özgökçen, şehrin manevi olarak olduğu kadar maddi olarak da elini taşın altına koyarak Konya’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Konyaspor’a sahip çıkması gerektiği yönünde mesajlar veriyor.

KONYASPOR’UMUZU LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIMAYA MECBURUZ

Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı, Nalçacı Gençlik Tribün Lideri Ertan Soğancı ile grup üyelerini kulüpte misafir etti. Fatih Özgökçen, toplantıda yaptığı konuşmada Konyaspor’un menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu özellikle vurguladı. Önümüzdeki sezon şehrin bütün dinamiklerinin bir araya gelip güç birliği yapmasının Konyaspor’a ve takıma büyük bir ivme kazandıracağına dikkat çeken Özgökçen, “Hepimiz ele ele verip Konyaspor’umuzu layık olduğu yere taşımaya mecburuz. Bu anlamda inşallah tüm Konya kenetlenirse arzu ettiğimiz hedeflere ulaşmamız çok daha kolay olacaktır” ifadelerini kullandı. Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.