10'un 4'ü Sokol Cikalleshi'den

10'un 4'ü Sokol Cikalleshi'den
 Muhabir
Bu sezon ligdeki 4. golünü kaydeden Sokol Cikalleshi, Konyaspor'un 10 golünden 4'üne imzasını attı

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’da son dakikada gelen beraberlik golünü kaydeden Sokol Cikalleshi bu sezon ligdeki 4. golünü kaydetti. 90+4. dakikada Muriç’in ortasında ceza sahası içinde Cikalleshi’nin yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Cikalleshi topu ağlara gönderdi ve takımına 1 puanı getiren golü kaydetti. Arnavut oyuncu böylece bu sezonki 4. golünü attı.

BU DURUMDAN ÇIKACAĞIZ

Sokol Cikalleshi maç sonu yaptığı açıklamada ise, “Kötü durumdayız. Maç çok önemliydi. Son dakikada 1 puan aldık. Bu takımda güç vardı. Taraftarlarla birlikte çıkacağız bu kötü durumdan” dedi. Arnavut oyuncu penaltı vuruşuyla ilgili ise, “Panenka vuruşu için kendimi iyi hissettim. Kazanmak istedik ama 1 puanda kötü değil. Devam edeceğiz. Bundan sonra zor bir deplasman var. Çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.