110 suçtan aranan şahıs yakalandı!

110 suçtan aranan şahıs yakalandı!
Samsun'da 110 suçtan toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan suçlu polisin takibi sonucu yakalandı.

Samsun'da 110 suçtan toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan şahıs polisin takibi sonucu yakayı ele verdi.

Anlaşılan bilgiye göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, A.K.G isimli kişinin cezaevi firarisi olduğu, "hırsızlık, cinsel saldırı, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun Kılma ve genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme" suçları başta olmak nedeniyle 110 ayrı suçtan toplamda 24 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı olan şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar yürüttü.

Polis, A.K.G.'nin farklı yerlerde ve metruk adreslerde kaldığını tespit etti. 7 günlük bölge uygulması ve güvenlik kameraları incelemeleri ve akabinde aranan kişinin kendini gizlemiş olduğu ikametin bulunduğu sokakta takip eden polis, Liman Mahallesi Cam Güzeli Sokak civarında şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun Adliyesine sevk edilen A.K.G. yapılan adli işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.