113 yaşındaki Ayşe nineye Kadınlar Günü çiçeği

113 yaşındaki Ayşe nineye Kadınlar Günü çiçeği
Turgutlu ilçesinde 113 yaşındaki Ayşe Karabüber'i ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Gedizli, kendisine Başbakan Davutoğlu adına çiçek hediye etti

MANİSA (AA) - AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ege Bölgesi'nin en yaşlı kadını olarak bilinen 113 yaşındaki Ayşe Karabüber'i ziyaret ederek Başbakan Ahmet Davutoğlu adına çiçek takdim etti.

Yiğitler Mahallesi'nde oğlu Nurullah Karabüber ile yaşayan 2 çocuk ve 7 torun sahibi Karabüber'i ziyaret eden Gedizli, üzerinde "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu adına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” yazılı çiçeği teslim etti.

Ayşe Karabüber'ün elini öpen Gedizli, yaptığı açıklamada, "Bizim için kadınların mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Bizim inanç anlayışımıza göre, kadın olmak, anne olmak dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri, anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Ayşe ninemiz bizim için çok değerli ve çok önemlidir. Başbakanımızın çiçeğini kendisine vererek dünya kadınlar gününü kutlamak ve onun hayır duasını almak bize nasip olduğu için çok mutlu olduk. Allah kendisine daha uzun ömürler versin" diye konuştu.

Ayşe Karabüber ise kendisine bir isteği olup olmadığını soran Gedizli'ye, "Bu zamana kadar devletimiz benim rahat yaşamam için ne istediysem yaptı. Benim devletimizden tek isteğim daha da güçlenmesidir. Başbakanımıza ve tüm devlet yöneticilerimize, sizlere hayır duası ediyorum. Allah sizlere de uzun ömür versin. Beni çok mutlu ettiniz. Siz beni memnun ettiniz, Allah da sizleri memnun etsin" cevabını verdi.

AK Parti Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş ise Karabüber’in bakımını üstlenen gelini Fatma Karabüber’e Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu adına çiçek vererek teşekkür etti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.