13 futbolcuyla yeniden

13 futbolcuyla yeniden
Konyaspor’da 3. dönemini geçirmeye hazırlanan teknik direktör Aykut Kocaman, eski talebelerden 13 tanesiyle yeniden bir araya geldi. Kocaman bunun yanı sıra, geçen sezon ve bu sezon takıma katılanlarla toplamda 14 yeni isimle çalışacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, yaklaşık 1 sezon aradan sonra eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile yeniden anlaşma sağladı. Kocaman ile birlikte lig 3’üncülüğü, Ziraat Türkiye Kupası gibi önemli başarılara imza atan yeşil-beyazlılar, sezona başladığı Rıza Çalımbay ile yolları ayırmasının ardından kurt teknik adamı yeniden ikna ederek takımın başına getirdi.

ESKİ TALEBELERİNDEN 13’Ü TAKIMDA

Yaklaşık 1 sezon aradan sonra yeniden Konyaspor’un başına geçen Aykut Kocaman, eski talebelerinden 13’ü ile yeniden bir araya geldi. Deneyimli çalıştırıcı, daha önce de Konyaspor’da birlikte çalıştığı Abdou Razack Traore, Ali Turan, Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic, Jens Jonsson, Moryke Fofana, Mücahit Can Akçay, Nejc Skubic, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay, Serkan Kırıntılı, Vedat Bora ve Volkan Fındıklı ile yeniden bir araya geldi.

DİREKT OYNAYAN 5 OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI

Aykut Kocaman’ın, Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldırdığı sezon ilk 11’de direkt oynayan 5 futbolcu takımdan ayrıldı. Yeşil-beyazlılarda Ali Çamdalı, Barry Douglas, Dimitar Rangelov, Jagos Vukovic ve Riad Bajic takımdan ayrılan isimler oldu.

14 YENİ FUTBOLCU

Aykut Kocaman, Konyaspor’daki 3. döneminde 14 yeni futbolcuyla çalışacak. Deneyimli çalıştırıcı, Adis Jahovic, Ahmet Çolak, Paolo Hurtado, Fallou Diagne, Ferhat Öztorun, Ertuğrul Taşkıran, Marko Jevtovic, Musa Araz, Mustapha Yatabare, Mücahit Atalay, Petar Filipovic, Uğur Demirok, Wilfried Moke ve Yevhen Opanasenko ile ilk kez çalışacak.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.