14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı
ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, sağlık personelinin hayatlarını insanlığa adadığını ve zorluklara rağmen görevlerini en iyi...

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, sağlık personelinin hayatlarını insanlığa adadığını ve zorluklara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Acehan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle bayramın buruk kutlandığını belirtti.

Hekimliğin uzun bir eğitim süreci istediğini ve dünyanın en zor ve en hayırlı mesleklerinden olduğunu kaydeden Acehan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok önemli bir misyon üstlenen sağlık çalışanlarımızı bugün bir kez daha hatırlayıp onlara minnettar olmalıyız. Onlar ki tüm hayatlarını insanlığa adamış, tüm zorluklara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan vatandaşlarımızdır. Bu vesileyle hekim ve sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti kınıyor, bu tür olayların yaşanmaması dileğiyle insanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız ile diğer sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.