15 Ocak Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu?

15 Ocak Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu?
 Muhabir
Gelinim Mutfakta 15 Ocak çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? İşte yanıtı…

Gelinim Mutfakta'nın heyecan dolu yarışma gününde, 15 Ocak 2024 tarihinde yaşanan olayları sizin için derledik. Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara gelen yarışmada, haftanın ilk gününde çeyrek altını kimin kazandığı büyük bir merak konusu oldu.

hgygh.jpg

Haftanın ilk gününde, yarışmacılar arasında büyük bir rekabet yaşandı. Kayınvalidelerden ve Nursel Ergin'den en fazla puanı alarak çeyrek altını kazanmaya hak kazanan isim ise Selda oldu. Selda, mükemmel performansıyla birinci olarak çeyrek altının sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2024 puan durumu ise şu şekilde:

  • SELDA: 18 puan
  • TUĞBA: 17 puan
  • YEŞİM: 9 puan
  • FİLİZ: 5 puan

Yarışmaya yeni katılan gelin ve kayınvalide ile birlikte, gün boyunca gerçekleşen yemek mücadelesinde en yüksek puanı toplayan Selda, çeyrek altını kazanan isim oldu.

Geçen hafta ise 10 altın bileziğiyle birinci olan gelin Tuğba, başarılı performansını sürdürerek haftanın birincisi oldu.

Gelinim Mutfakta'nın 1330. bölümü 15 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek ve yarışmaya yeni katılan yarışmacı da dahil olacak. Heyecan dolu anları kaçırmamak için Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.