15 Temmuz Şehitleri Sabah Namazında Anıldı

15 Temmuz Şehitleri Sabah Namazında Anıldı
Elazığ'daki İzzetpaşa Camisi'nde öğrenciler ve cami cemaati kılınan sabah namazının ardından, 15 Temmuz şehitlerini Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla yad etti

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'daki İzzetpaşa Camisinde kılınan sabah namazının ardından Fırat Üniversitesi Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen program kapsamında 15 Temmuz şehitleri için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Programa katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 15 Temmuz'u unutmayacak ve unutturmayacaklarını vurgulayarak, bunun için bu sabah bir kez daha ellerin semaya kalktığını ifade etti.

FETÖ'nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bu ülkenin geleceğine kastedildiğini belirten Bulut, "Tayyip Erdoğan'ın sesini kesip, bu ülkenin sesini kesmek istediler. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin sesidir. Onun nefesini kesip, bu ülkenin nefesini kesmek istediler. Liderimiz bu ülkenin nefesidir. Ama insanlarımız buna müsaade etmedi. Bugün gördüğüm tabloda şunu anladım ki bu gençler yarın da böyle bir kalkışmaya asla müsaade etmeyecekler." diye konuştu.

Programda Kur'an- Kerim okuyan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da sabah namazını İzzetpaşa Camisi'nde kılmak, 15 Temmuz şehitlerini anmak, onların ruhlarını yad etmek ve 15 Temmuz ruhunu yeniden canlandırmak için bir arada olduklarını söyledi.

Program, 15 Temmuz şehitleri için okunan duanın ardından sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.