15 Temmuz’da” kimse sokağa çıkmasın” demişti! İYİ Parti GİK’e seçildi

15 Temmuz’da” kimse sokağa çıkmasın” demişti! İYİ Parti GİK’e seçildi
15 Temmuz'da darbeye direnmeme çağrısı yapan Erdal Sarızeybek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından GİK listesine alındı. 

 

Tek aday olarak giren Meral Akşener’in koltuğa oturduğu İYİ Parti 2. Olağan Kurultayıyla ilgili yankılar sürüyor. İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın partililere, “Seçilmeyecekler” listesi göndermesi delegelerle büyük tepkiye neden olurken, Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçilen bir isim de gündeme oturdu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu’na, emekli Albay Erdal Sarızeybek seçildi.

 

15 Temmuz’da FETÖ’ye direnmeme çağrısı

Erdal Sarızeybek, FETÖ’cüler tarafından düzenlenen 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında darbeye direnilmemesi gerektiğini söylemiş ve halkı sokağa çağıran Cumhurbaşkanı, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan hakkında akılalmaz ifadeler kullanmıştı.

“Camiler şu an halkı sokağa çağırıyor, yazıklar olsun!” diyen Sarızeybek, Erdoğan için, “Halkı şu an devlete karşı sokağa çağırıyorsun! Aklı selim olan, asla ve asla devlete ve millete karşı sokağa çıkmasın” diye yazmıştı.

1600778365-f1b8fe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum