15 Yaş Altı Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

15 Yaş Altı Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
İSTANBUL (AA) - 15 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 15 ve 17 Mart'ta Makedonya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı....


İSTANBUL (AA) - 15 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 15 ve 17 Mart'ta Makedonya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya davet edilen oyuncular 12 Mart Cumartesi günü Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Teknik direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki 15 Yaş Altı Milli Takım'ın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Muhammet Taha Tepe, Atakan Gündüz, Atalay Gürel (Altınordu), Canberk Yurdakul (Kayseri Erciyesspor), Özgür Ortaç (Adana Demirspor), Batuhan Ekinci, Oğuzhan Özcan, Muhammed Gümüşkaya (Fenerbahçe), Süleyman Luş, Mustafa Kapı, Fırak Güllü, Ali Yavuz Kol (Galatasaray), Bora Ulu, Yaser Yüce (Trabzonspor), Adem Bekir Ataş, Oğuzhan Akgün (Beşiktaş), Serkan Bakan (Gaziantepspor), Abdulkadir Çelik (Bursaspor)







Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.