15 yıldır ağızları tatlandırıyor

15 yıldır ağızları tatlandırıyor
Konya’da 15 yıldır baklava ustası olarak hizmet veren Nurullah Ayten, yaptığı çeşit çeşit baklava ile ağızları tatlandırıyor.

Konya’da 15 yıldır baklava ustası olarak hizmet veren Nurullah Ayten, yaptığı çeşit çeşit baklava ile ağızları tatlandırıyor. Karamanoğlu Tatlı Park’ın 2 ay önce devrini alarak Konya’ya hizmet vermeye devam eden Ayten, “Ürünlerimizi birinci sınıf kalite malzemeyle yapıyoruz. İlk aşamada maliyetine yakın fiyatlandırma yaparak lezzetlerimizi tüm Konya’ya tattırmak istiyoruz” dedi.

dsc-1428.jpg

Sabahları kahvaltıların vazgeçilmezi olan çay gevreği ve poğaça gibi ürünleri de kendi hazırlayan Nurullah Ayten, kış günlerinin vazgeçilmezi olan salebi de dükkânından eksik etmiyor. Karamanoğlu Tatlı Park’ın ürün yelpazesinden bahseden İşletme Sahibi Ayten, “Fıstıklı özel, Firüze ve havuç dilimi gibi baklava çeşitlerimizin yanı sıra çay gevreği, poğaça ve salep gibi ürünlerimizle hizmet ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte dondurmamızı da getireceğiz. Pandemi döneminde de işlerimiz durgunlaştı. Paket servis hizmeti yaparak ürünlerimizi müşterilerimize ulaştırıyoruz. Bu noktada da baklava ürünlerimizde de oldukça iddialıyız. Çünkü baklavalarımızı tereyağı ve birinci sınıf fıstık ile yapıyoruz. Kesme ve boğazda yanma yapmaz, çok hafiftir. İlk defa baklavalarımızı tadan müşterilerimiz de baklavalarımızın tatlarını çok beğendiği için devamlı müşterimiz oluyor. Tüm Konya halkını bekliyoruz” diye konuştu.

img-20210212-094028.jpg

dsc-1431.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum