17 Nisan zor

17 Nisan zor
Gelinen noktada Kulüpler Birliğinin Süper Lig'e 17 Nisan'dan itibaren yeniden başlanması önerisi çok mümkün gözükmüyor

 

 

 

Erteleme karası sonrası Süper Lig’in ne zaman başlayacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF), koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in 17 Nisan'dan itibaren yeniden başlanması önerisinde bulunduklarını söylemişti.

ÇOĞUNLUK 17 NİSAN DEMİŞTİ

Kulüpler Birliği toplantısında iki önerinin gündeme geldiğine işaret eden Sepil,  “Birinci öneri 17 Nisan'dan itibaren ikinci ise Nisan sonunda liglerin başlanması şeklindeydi. Çoğunluk daha erken olan 17 Nisan tarihini destekledi. Dolayısıyla biz de Türkiye Futbol Federasyonu'na ligler 17 Nisan'da başlansın önerisini ilettik” demişti.

17 NİSAN ZOR

Erteleme ve toplantı sonrası koronavirüsle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere Fenerbahçe’de bazı oyuncularda virüs belirtisinin ortaya çıkması, virüsün Türkiye’de ve dünyadaki seyri ile ilgili belirsizliğin sürmesi Türkiye’de şu an için liglerin 17 Nisan’da başlamasının çok zor olduğunu gösteriyor.

EN AZ 15 GÜN ÖNCEDEN DUYURULMALI

Spor otoriteleri takımların antrenmanlara ara verdiği göz önüne alındığında, futbolcuların eksiğini kapatıp maç oynayabilecek hale gelmesi için, liglerin başlangıç tarihinin en az 15 gün önceden takımlara bildirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Liglerin 17 Nisan’da başlaması için önümüzdeki hafta başında bu kararın alınması ve duyurulması gerekir. Şu şartlarda bu imkansız gibi gözüküyor. Liglerin 17 Nisan’da başlaması imkansız gibi. Ne zaman  başlayacağı ile ilgili de şu an için öngörüde bulunmak da mümkün değil” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.