17 Yaş Altı Kız Milli Takım kadrosunda Konya'dan bir isimde yer aldı

17 Yaş Altı Kız Milli Takım kadrosunda Konya'dan bir isimde yer aldı
17 Yaş Altı Kız Milli Takımı'nın Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. 

Konya İdmanyurdu'nun savunma oyuncusu Sena Karakaya geride kalan sezon gösterdikleri performansla 17 Yaş Altı Kız Milli Takımı'nın kampına çağrıldı.

Öğretmen olan babasının desteğiyle bu ülkede futbola başlayan Sena Karakaya, 5 sene FC Töss takımında forma giydi. Genç savunma oyuncusu, babasının o ülkede görevinin bitmesinin ardından Konya'ya döndü. Kariyerine Konya İdmanyurdu takımında devam eden Sena, performansıyla 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın kampına davet edildi.

Stoper mevkisinde ter döken Sena Karakaya milli takımda da kalıcı olmayı hedefliyor.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 17 Yaş Altı Kız Milli Takımı, 16 Aralık Cumartesi günü Antalya'da bir araya gelecek.

Ay-yıldızlı ekip, Rusya ile Manavgat'ta bulunan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde 19 ve 21 Aralık tarihlerinde iki hazırlık maçı oynayacak.

17 YAŞ ALTI KIZ MİLLİ TAKIM KADROSU

Teknik direktör Necla Güngör yönetimindeki 17 Yaş Altı Kız Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Simge Cam (Geçit Belediyespor), Senem Pınar Özer (Beşiktaş)

Defans: Aze Sude Sayan (Beşiktaş), Ferda İpek Çevik (Dudullu), Didem Dülber (Fomget Gençlik ve Spor), İlayda Ekmekci (Fomget Gençlik ve Spor), Selin Akgün (Köln), Zeliha Nur Aksu (Fatih Vatan Spor), Sena Karakaya (Konya İdmanyurdu)

Orta saha: Büşra Kuru (Speyer 09), Elif Keskin (Beşiktaş), Berivan İçen (Beşiktaş), Şehriban Dülek (Pendik Çamlıkspor), Dilan Yeşim Taşkın (SKN Frauen), Rabia Nur Yılmaz (Fomget Gençlik ve Spor), Asena Ngo (BSG Young Boys), Zeynep Cahil (Dudullu), Shirin Susanne Fırat (Grasshopper)

Forvet: Benan Altuntaş (Fomget Gençlik ve Spor), Melike Öztürk (İncirliova Belediyespor), Ece Tekmen (Kocaeli Harb-İş Spor), Selin Arslan (Union Berlin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.