17 Yaşında Instagram'ı perişan etti!

17 Yaşında Instagram'ı perişan etti!
Lise öğrencisi yazdığı programla Instagram'ı zor durumda bıraktı. Beklenenin üzerinde bir başarı yakalayan program Instagram yönetiminin de dikkatini çekti

Sadece akıllı telefonlar ve tabletler kullanılarak fotoğraf yüklenmesine onay verenInstagram'ı zor durumda bırakan 17 yaşındaki Caleb Benn, yazdığı bir program sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarını kullanarak Instagram'a fotoğraf yüklemesinin yolunu buldu.

SERVET KAZANDIRIYOR

35 milyar dolar değerindeki şirketi adeta by-pass eden Benn, 4.99 dolar fiyatla kullanıma sunduğu programdan günde 1000 dolar kazanıyor.

INSTAGRAM'I ZORDA BIRAKABİLİR

Beklenenin üzerinde bir başarı yakalayan program Instagram yönetiminin de dikkatini çekti. Geçtiğimiz günlerde Benn ile bağlantıya geçen bir şirket yetkilisi, programınInstagram'ın kullanım koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden düzenlenmesini talep etti. Şirketin teklifini geri çeviren Benn ile konu hakkında yorum yapmaktan kaçınanInstagram arasında olası bir hukuk savaşının başlayabileceği düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.