17 Yaşındaki Genç Annesini Öldürdü

17 Yaşındaki Genç Annesini Öldürdü
Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki A.B. ile annesi Gülay B. arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı. A.B. tartıştığı annesini bacağından ve boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün saat 02.30 sularında Sakarya'nın merkez Serdivan İlçesi Kazımpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Geç saatlerde eve gelen A.B. ile annesi Gülay B. (47) arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce A.B., üzerindeki bıçağı çıkararak annesini önce bacağından sonra da boğazından bıçakladı.

A.B., kendisine engel olmak isteyen kardeşi S.B. (12) ile ablası A.B.'yi (18) de çeşitli yerlerinden bıçakladı. Evden gelen çığlıkları duyan komşular polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekibi, annenin öldüğünü belirledi. A.B. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanan iki kardeş ise götürüldükleri hastanede ayakta tedavi edildi.

Tedavinin ardından olayla ilgili ifade veren iki kardeş, A.B.'nin alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia etti. Polis, A.B.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, anne Gülay B.'nin cesedi de Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.