18 Kulüp anlaştı! Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor

18 Kulüp anlaştı! Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor
TFF Başkanı Nihat Özdemir,  “Süper Lig'deki 18 kulübümüz ile maçların 12 Haziran'da başlaması için anlaştık” dedi

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği ile bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, “Süper Lig'deki 18 kulübümüz ile maçların 12 Haziran'da başlaması için anlaştık. 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. TFF konuyu değerlendirecektir. Türkiye'deki şartların değişimi; koronavirüs olsun, seyahat özgürlüğü olsun diğer konuları da göz önünde bulundurarak kesin tarihimizi 28 Mayıs tarihinde yapacağımız basın toplantısıyla açıklamak üzere bütün kulüplerle birlikte anlaşmaya varmış durumdayız.” dedi.

SEPİL: FAYDALI BİR GÖRÜŞME OLDU

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pandemi çok yakından izleniyor ama ülkemizde bu durum çok iyi gidiyor. Beklentimiz bunun devam etmesi ve liglerin hayırlısıyla başlaması. 5 oyuncu değişikliğiyle alakalı çalışma yapıldığı bilgisini verdi bize TFF. Kulüpler 1 Mart itibariyle kasalarına 1 lira koyabilmiş değil. Bu finansal zor durumdan nasıl hep beraber çıkarız diye bugün TFF ile temasta bulunduk. Uzun ve dostça bir görüşme oldu.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.