19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
BBP Genel Başkanı Destici:- "Kurtuluş meşalesinin yakıldığı günün 97. yılında, millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamaya mecbur olduğumuzu bir kez daha idrak etmek zorundayız"

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kurtuluş meşalesinin yakıldığı günün 97. yılında, millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamaya mecbur olduğumuzu bir kez daha idrak etmek zorundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Destici, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs tarihinin büyük Türk milletinin istikbal reçetesinin yazıldığı gün olarak tarihe geçtiğini belirtti.

Aziz Türk milletinin, 19 Mayıs 1919'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında bağımsızlığına giden yolun adımlarının atıldığını ifade eden Destici, şunları kaydetti:

"Kurtuluş meşalesinin yakıldığı günün 97. yılında, millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamaya mecbur olduğumuzu bir kez daha idrak etmek zorundayız. 19 Mayıs'ın idrak ve kararlılığını yaşayıp yaşatmada kendilerine önemli görevler düşen gençlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti devletine ve necip Türk milletimize karşı görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getireceklerinden ümitliyim. Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Bu vesile ile hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.