19 yıldır lezzetlerinden vazgeçilmiyor

19 yıldır lezzetlerinden vazgeçilmiyor
Konya’da mantı, su böreği börek ve sarma başta olmak üzere 2002 yılından beri kaliteli hizmet veren Perihan Abla, vazgeçilmeyen lezzetlerini katkısız insanlara sunuyor.

Konya’da mantı, su böreği börek ve sarma başta olmak üzere 2002 yılından beri kaliteli hizmet veren Perihan Abla, vazgeçilmeyen lezzetlerini katkısız insanlara sunuyor. 2012 yılında işletmeyi devralarak hizmet etmeye devam ettiklerini aktaran Perihan Abla İşletme Sahibi Bekir Gökçil, ‘İşletmemizi devraldıktan sonra ismini değiştirmeden var olan müşteri portföyünün üzerine yaptığımız kaliteli ürünlerle katlayarak devam ettik’ dedi.

bekir-gokcil.jpg

Konya’nın merkezinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Perihan Abla’da yapılan ev yemekleri, müşterilerinin vazgeçemediği lezzetleri arasında yer alıyor. Son dönemlerde insanların en çok mantı, su böreği ve içli köfteyi tercih ettiğini belirten Bekir Gökçil, “İşletmemizi devraldığımız aşamada sadece mantı, sarma ve su böreği vardı. Daha sonralardan ise günün menülerini belirleyerek çorbalardan mercimek, bamya, yemeklerden sarma, börek, pilav, makarna,  güveç, kuru fasulye, köfte, tatlılardan da irmik helvası, fırında sütlaç, höşmerim ve aşure gibi daha sayamadığımız çok sayıda çeşit çıkarmaya başladık’ şeklinde konuştu.

dsc-1440.jpg

‘Su böreğimizde kampanya yaptık’

Özellikle pandemi döneminde sadece paket servis hizmeti verdiklerini ifade eden Gökçil, “Paket servislerimizde de en çok su böreği, sarma ve içli köfte gibi ürünlerimiz tercih ediliyor. Bizde kampanya yaparak su böreğinin tepsisini 75 TL yerine 60 TL’ye indirdik. İnsanlarımızın ilgisi ve desteği çok fazla. Bu da bizleri memnun ediyor. Böylelikle müşterililerimiz evde misafirlerine ürünlerimizi rahatlıkla ikram ederken bizlerde pandemi döneminde 7 kişiye iş kapısı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü görüyoruz ve duyuyoruz. Pandemi sebebiyle birçok işletme kepenk indirmek zorunda kaldı ya da elemanlarında azalmaya gitti. Bizler ilk gün nasılsa hala aynı kalite ve istikrarla hizmet etmeye devam ediyoruz’ diye konuştu.  

2.jpg

‘Kalitenizi bozmadığınız zaman tercih edilirsiniz’

Üretim noktasında kaliteli ürün kullandıklarını vurgulayan Gökçil, ‘Et temini noktasında 10 yıldır aynı kasabı kullanıyoruz. Un ve yumurtamızı hep aynı yerden tedarik ediyoruz. İnsanlar artık daha fazla kar marjı elde etmek için malzeme kalitesini düşürüyor. Kaliteyi düşürdüğünüz zaman insanlar tarafından tercih edilmemeye başlarsınız. Biz aynı kalitemizi korumanın yanında ürünlerimize zam yapmak yerine aynı fiyat politikamızda devam ediyoruz. Hatta bahsettiğim su böreğinde indirim de yaptık. Kalitenizi bozmadığınız zaman her zaman tercih edilirsiniz’ diyerek sözlerine son verdi.

1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.