1922 Konyaspor Afyon'da kamp yapacak

1922 Konyaspor Afyon'da kamp yapacak
Bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar Selçuklu Belediyesi Futbol Sahasında yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Teknik taktiğe dayalı çalışma ile devam eden antrenman çift kale oyun ile tamamlandı.

KAMP AFYON’DA

1922 Konyaspor’da kamp programı da belli oldu. Yeşil-beyazlılar ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra 3 Ağustos’ta Afyon’da kamp girecek. Temsilcimiz kampta 3-4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

LİG 4 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

TFF 3. Lig, 4 Eylül Pazar günü başlayacak ve ilk yarı maçları 18 Aralık'ta tamamlanacak. İkinci yarı ise 15 Ocak'ta start alacak. Normal sezon 29 Nisan'da bitecek. Ardından play-off müsabakaları yapılacak. 1922 Konyaspor, sezonun ilk maçında evinde Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar ikinci haftada Eskişehirspor’a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.