1922 Konyaspor Başkanı Osman Avcıoğlu'ndan açıklamalar

1922 Konyaspor Başkanı Osman Avcıoğlu'ndan açıklamalar
1922 Konyaspor Başkanı Osman Avcıoğlu, değerlendirmelerde bulundu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da Başkan Osman Avcıoğlu, lige hazır bir şekilde başlamak istediklerini söyledi. Avcıoğlu yaptığı açıklamada, “1922 Konyaspor kulübümüzde yönetim kurulumuz olarak görevi devraldık. Malumunuz 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle liglere ara verildi. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalanlara baş sağlığı diliyorum” dedi.

İSTİŞARELERİ YAPTIK

Takımla ilgili gerekli çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Avcıoğlu, “Liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden 1922 Konyaspor’umuzu antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında şahsım ve yönetim kurulumuz olarak yerinde takip ederek gerekli çalışmalara başladık. Futbol A Takımımızın eksik noktalarını hocalarımız ve yönetim kurulumuz ile istişarelerde bulunarak tespit ettik. Gerekli çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Haftaya Liglerimiz kaldığı yerden devam edecek. Takımımızın son durumunu görmek için bugün Karaman FK ile bir hazırlık maçı yaptık. Lig öncesi çalışmalarımızı tamamlayıp hazır bir şekilde başlamayı istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.