1922 Konyaspor Baysangur ile devam ediyor

1922 Konyaspor Baysangur ile devam ediyor
1922 Konyaspor geçen sezon takımın ligde kalmasında çok büyük payı bulunan teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile yeniden anlaşma imzaladı.

1922 Konyaspor Başkanı Ramazan Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde, teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile 1 yıllık sözleşme yenilendi. Başkan Ramazan Özbek, Abdurrahman Baysangur’un planlamalarıyla örtüşen bir isim olduğunu belirtirken, temel hedefleri doğrultusunda çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Özbek, kulübün Konyaspor bünyesinde kalacağını belirterek, “Geçmiş yıllarda ve geçen sezon takımımızda başarıyla görev alan hocamız ile yeniden anlaştık. Konya’nın istekleri önemliydi. Yeni bir yönetim var. Bu birliktelik umarım kulübümüz adına iki taraf için de hayırlı olur. Kendisi bildiğimiz ve takdir ettiğimiz bir isim. Planlamalarımız ölçüşüyor. Kendisine güveniyoruz. Kulübün devredilmesi gündemden çıktı. 1922 Konyaspor, Konyaspor’un bünyesinde kalacak. Altyapı olarak hizmetimizi sürdüreceğiz. Bu işler geride kaldı. Bu takım Konya’nın ve herkesin sahip çıkması gerekiyor. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

GENÇ BİR KADRO OLACAK

Genç bir takım oluşturacaklarını söyleyen 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, çalışmalara 10 Temmuz’da başlayacaklarının altını çizdi. Uzun vadeli bir planla yola çıktıklarının altını çizen Baysangur, “Tekrar bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Buraya tekrar gelmek yeni yönetimimizle inşallah daha iyi başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Hepinizin de bildiği üzere geçen sezon kritik bir sürecin içinden geçtik. Ama çok şükür mahcup olmadık. Bizim tüm gayemiz Konyaspor’un daha iyi yerlere gelmesini arzulamak ve bu süreçte de elimizden geldiği kadar bu takımı üst sıralara götürebilmek. Başkanımla yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu sene daha iyi bir tablo çıkaracağımıza canı gönülden inanıyoruz. Yeni sezon hazırlıkları 10 Temmuz itibariyle Konya’da başlayacak. Bu sene ise daha genç ve maliyeti düşük oyuncular ile uzun vadeli bir yapılanma düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Baysangur’un yardımcılıklarını Hayri Yılmaz, Faruk Temel ve Yusuf Kenan Turmuş yapacaklar. Kaleci antrenörü olarak ise Alpaslan Uysal görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.