1922 Konyaspor galibiyete odaklandı

1922 Konyaspor galibiyete odaklandı
 Muhabir
1922 Konyaspor, 4 Şubat Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

1922 Konyaspor, TFF 3. Lig 3 Grup 18. Haftasında 4 Şubat Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

SÜ 15 Temmuz Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi Samsun bölgesi hakemi Yakup Bakır yönetecek.

HEDEF GALİBİYET

Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan ve oynadığı 2 maçta 4 gol atma başarısı gösteren 1922 Konyaspor, yarınki Darıca Gençlerbirliği maçını kazanarak düşme potasında çıkmanı hesaplarını yapıyor. Ligde kalmak için transferler yapan ve daha güçlü bir hale gelen Yavru Kartallar, Darıca’yı taraftarının da desteğiyle yenerek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Evinde oynadığı son 3 maçta 7 puan toplamayı başaran yeşil-beyazlılar, Darıca maçında da gol atmaya ve puan toplamaya devam etmek istiyor.

EKSİKLER

Ligin ikinci yarısında iki maçı geride bırakan 1922 Konyaspor’da Ertuğrul Tekşen; Tepecik ve Erbaa maçlarında fileleri sarsarak hanesine iki gol yazdırmayı başardı. Yavru Kartallar’da kart cezalısı Ramazan Haklı ve Aybars Tüfekçi ile tedavisine devam edilen Mücahit Kaya, Darıca maçında forma giyemeyecek.

moral-yemeginde-2.jpeg

MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

1922 Konyaspor, Darıca Gençlerbirliği maçı öncei moral yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Basın Sözcüsü Ertan Gülpınar’ın ev sahipliğinde Ramada Hotel’de yenilen yemeğe kulüp yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda Başkan Osman Baharoğlu ve Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, futbolculara hitap etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı program, dilek ve temennilerle son buldu.

moral-yemeginde-1.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.