1922 Konyaspor, Nazilli'yi ağırlıyor

1922 Konyaspor, Nazilli'yi ağırlıyor
1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 7️. Haftasında bugün evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

Karatay Termal 1922 Konyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup 7️. Haftasında bugün evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak ve saat 15.00’da başlayacak maçı Murat Türkoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Sezgin Şahbaz ve Servet Bozkurt olacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları 5 TL olarak belirlendi.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Devriş Deniz göreve geldikten sonra 2 maçını da kazanan Karatay Termal 1922 Konyaspor, bugünkü mücadeleyi de kazanarak seri yakalamak istiyor. Alt sıralardan hızla kurtulan yeşil-beyazlılar mücadeleyi kazandığı takdirde üst sıralara doğru tırmanışını sürdürecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

1922 Konyaspor, Nazilli Belediyespor hazırlıklarını dün saatlerinde Saraçoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını tamamladı.Altyapı Antrenörü Devriş Deniz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma ile devam eden antrenman duran top çalışması ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar daha sonra tesislerinde kampa girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.