1922 Konyaspor puanla tanışamadı

1922 Konyaspor puanla tanışamadı
Futbolda Misli.com 2. Lig'de 2. hafta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ertelenen iki maç dışında tamamlandı.

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçında Karacabey Belediyespor’a deplasmanda 1-0 yenilen Konyaspor, 2. hafta sonunda da puanla tanışamadı. Yeşil-beyazlılar Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadelede rakibine 45+2. dakikada yediği golle 1-0 yenildi. Yeşil-beyazlılar bu mağlubiyetle 2. hafta sonunda da puanla tanışamadı. Temsilcimiz ligin ilk haftasında da Sakaryaspor’a mağlup olmuştu.

TURGUTLUSPOR LİDER

Turgutluspor’un liderliği ile geçilen Misli.com TFF 2. Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: Elazığspor-Serik Belediyespor: 1-1, Vanspor FK-Kırklarelispor: 0-0, Pazarspor-Tarsus İdmanyurdu: 1-3, Mamak FK-Turgutluspor: 0-1, Pendikspor-Kardemir Karabükspor: 4-0, Sakaryaspor-Eyüpspor: 1-1, Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor: 1-0, Bodrumspor-GMG Kastamonuspor: 4-1.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.