1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım: "Kurtuluş mücadelesi verdik"

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım: "Kurtuluş mücadelesi verdik"
 Muhabir
Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, “Çok zorlu yollardan geçtik, buralara gelmek kolay olmadı.Adeta kurtuluş mücadelesi verdik"

TFF 3. Lig 3. Grup 29. haftasında sahasında karşılaştığı Fatsa Belediyespor ile golsüz berabere kalarak sezonun bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, değerlendirmelerde bulundu.

“Çok zorlu yollardan geçtik, buralara gelmek kolay olmadı” diyen Yıldırım, “Adeta kurtuluş mücadelesi verdik. Devre arasına bir hafta kala 5 puanla devraldığımız ve küme düşme riski yaşayan 1922 Konyaspor’umuzu ligin bitimine bir hafta kala 28 puanla ligde tutmayı başardık.” ifadelerini kullandı.

OSMAN BAHAROĞLU VE YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yönetime de teşekkür eden Mehmet Yıldırım, “Bu başarıda emeği geçen kulüp başkanımız Osman Baharoğlu ve yönetim kuruluna, teknik ekipteki yol arkadaşlarıma, hepsi birbirinden değerli futbolcularım ve kulüp personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta eşim Neslihan hanım olmak üzere aileme ve tüm dostlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.