1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım'dan oyunculara övgü

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım'dan oyunculara övgü
 Muhabir
Takımın başında çıktığı ilk maçtan beraberlikle ayrılan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, 47 dakika 10 kişi mücadele eden oyuncularının mücadelesinden övgüyle bahsetti

TFF 3. Lig 3. Grup 15. hafta maçında evinde Bornova 1877 SK ile 1-1 berabere kalan 1922 Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Yıldırım, oyuncularının mücadelesini övdü. Yeşil-beyazlı takımın başında ilk maçına çıkan Mehmet Yıldırım,“Oyuncularımız sahaya yüreklerini koydular onlarla gurur duyuyorum” dedi.

43. dakikada Emirhan Kaya’nın gördüğü direkt kırmızı kart nedeniyle 10 kişi mücadele eden1922 Konyaspor'da Teknik Direktöü Mehmet Yıldırım, “Teknik heyet ve yönetimin ilk maçı olması nedeniyle Bornova karşılaşması bir başlangıç olarak görülüyordu. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda oyuncularımız, isteklerimize pozitif bir dönüş yapmışlardı. Maça iyi başlamış ve pozisyonlar da bulmuştuk. Hesapta olmayan bir kırmızı kart, hücum aksiyonlarımızın yavaşlamasına neden oldu. Eksik kalmamıza rağmen oyuncularımız sahaya yüreklerini koyup, mücadeleyi bir an olsun bırakmadılar. Hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

mehmet-yildirim.jpg

"BU TAKIM BU ŞEHRE LAZIM"

Bornova maçından alınan bir puanın önemine dikkat çeken Yıldırım, “Bugün kazanılan bir puandan daha fazla oldu. Oyuncularımız devre arasına moralli ve özgüveni yüksek bir şekilde girdiler. Bize de gelecek adına umut verdiler. Bu takım bu şehre lazım. Zor bir görev aldığımızın farkındayız. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımın ligde kalması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERECEĞİZ"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Teknik patron Mehmet Yıldırım, “Lige ara verildi ancak bize izin yok. Yarından itibaren transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Belirlediğimiz noktalara takviyeler için yönetim kuruluna raporumuzu sunduk. İkinci yarıda daha güçlü bir 1922 Konyaspor izleteceğimize inanıyorum. Bu takımı, bu şehirle kenetlenerek ligde tutacağız”diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.